22 Eylül 2012 Cumartesi

Chilling Romance


Tür:
Fantastik, Romantik,

Konusu:

"Ölü Insanlar görüyorum." parodide kullanilan yaygin bir cümledir, fakat bas laydinin büyülendigi dogru olsaydi, dayanilamayacak kadar korkunç bir özellik olurdu.
Yeo Ri daha çocukken, hayaletleri görebilmek gibi dogaüstü bir yetenege sahipti ve onlar göründügünde, genellikle o kalabalik bir yerdeyse, etrafindaki insalara garip seyler olurdu. Yeo Ri kendini dis dünyadan soyutlamayi seçti, fakat gösterilerinde ona is teklif eden Jo Goo (Lee Min Ki) adinda bir sokak sihirbazi ile tanisti.
Bir yil geçer ve Yeo Ri, gizli bir bölmede hayaleti oynadigi, sihirbazin korku temali oyununda rol almayi birakir. Her gün Jo Goo'nun basarili oyunuyla gösteri kapatilir ve Yeo Ri içmeye davet edilir, fakat o her zaman teklifleri geri çevirir. Insanlarla yakinlasirsa ne olacaginin farkindadir.
Sonunda Yeo Ri aralarinda bir seyleri degistirmek için trajik ve yalniz hayatini Jo Goo'ya anlatir. Jo Goo ona yardim etmenin bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa O da digerleri gibi hayaletler yüzünden kaçacak mi?

Kısaca:
Film hayaletleri görme yeteneği olan ve bu nedenle kendini dünyadan soyutlayan bir kız ile onu korumaya çalışan bir erkek arasındaki romantik ilişkiyi anlatıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder