22 Eylül 2012 Cumartesi

My Little Bride


Türü:Romantik Komedi

Konusu:


Manevi büyükbabasinin hastalandigi haberiyle yurtdisindaki egitimini birakip apar topar Kore'ye dönen Sangmin'i (Rae-won Kim) havaalaninda karsilamaya beraber büyüdükleri, ondan yasça çok küçük olan lise ögrencisi Boeun (Geun-yeong Mun) gelir. Çocuklugundan beridir simarik, çapkin ve sapik özelliklerini üzerinde tasiyan Sangmin dönüs yolculugundaki uçakta ve havaalaninda bile bu huyundan vazgeçmez. Sangmin ve Boeun eve vardiklarinda, büyükbabanin hasataligindan daha büyük bir sokla karsilasacaklardir.
Boeun'un büyükbabasi Sangmin'in ninesine karsi hislerine ragmen, eski bir dostu ve de silah arkadasi olan Sangmin'in büyük babasi ile çocuklarini evlendirmek üzere bir antlasma yapmistir fakat her ikisininde erkek evladi oldugu için anlasma bir sonraki nesil için, yani torunlari için geçerli olmustur. Sangmin'in büyük babasina verdigi sözü tutabilmek ve öldükten sonra onun yüzüne bakabilmek için ne olursa olsun Sangmin ve Boeun'nun evlenmesini saglicak. Bu ugurda her türlü hileye basvurmaktan çekinmeyecektir.
Boeun'nun annesi küçük yastaki kizinin bu sekilde evlenmesine razi degilsede geleneksel ailede kocalarinin babalarina karsi çikamayacagini bildiginden, gönülsüz evlilige razi olacaktir. Sangmin için gece hayati, özgür yasam ve sinirsiz kadin hayalinden vazgeçmek anlamina gelecek olan bu evlilik kesinlikle kabul edilemezdir. Boeun ise okuluna devam etmek, kendi yasitlari olan insanlarla iliski kurmak için ve küçüklügünden beridir tanidigi Sangmin'nin güvenilmezliginden dolayi bu evliligi kesinlikle istemesde büyük babalari onlardan daha zeki ve kurt oldugu için kendilerini evlenmis bulurlar.
Ev içerisinde evcilik oynayan bu çift disarida birbirlerinden bagimsiz hareket edeceklerdir. Tabi birbirlerine alisana kadar.....

0 yorum:

Yorum Gönder