17 Ağustos 2012 Cuma

SS501

Turkish:
DSP Entertainment'e bağlı olan güney koreli 5 erkekten oluşan bir idol grubudur.Üyeleri Kim Hyun Joongng(Lider),Heo Yuong Saeng(Prens),Kim Kyu Jung(Merkez),Park Jung Min(Sexy Karizma),Kim Hyung Jun(Maknae=En küçük üye).Dinci bir albümde "Snow Prince" olarak 2005'in sonlarında çıkmıştır. 2006'nın çoğunu aktif olmayarak geçiren (Heo YuongSaeng'in boğazlarından ameliyat olması nedeniyle) grupun aslında büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu ve ilk hayranlarıyla Nisan ayında Japonya'da görüsmüşlerdi. Temmuz-Eylül2006 aralarında ilk konserlerini de vermişlerdir. Seul, Busan ve Daegu'da (Güney Kore), ve Osaka (Japonya).2006'nın sonlarında Güney Kore'ye geri dönüp ilk gerçek albümlerinin çalışmalarına başlayan grup, 10 Kasım'da albümleri çıkmıştır. "Unlock" ve "Four Chance" de o albümde olan parçalar arasında. 600'üncü günlerinde (26 Ocak2007) SBS İnkı Gayo'da "Four Chance" şarkısıyla da ödül kazanmışlardır.

English:
SS501 (pronounced as Double-S Five-Oh-One or Deo Beul E Seu Oh Gong Il, Hangul: 더블에스오공일) is a South Korean boy band formed under the management of DSP Media, formerly known as Daesung Entertainment and DSP Entertainment. The group debut in 2005 with five members: Kim Hyun Joong,Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min and Kim Hyung Jun.
The name of the band is a combination of letters and numbers that have special meaning. The first “S” stands for “Superstar". The second “S” is an abbreviation for "Singer". The combination of 5, 0, and 1 symbolizes "five members united as one forever".SS501's official fan club name is Triple S (means SSS : Super Star Supporters).
As of June 2010, upon the expiration of group's contract with DSP Media, all the members have subsequently moved to other management companies, to pursue solo careers, but Kim Hyun Joong, the leader, has stated that they have not disbanded.
Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder